BARTH-Sterilizasyon , Pastörizasyon , Ezme ve Kıyma Sistemleri
Buhler Barth, fındık , yer fıstığı , badem, antepfıstığı, ceviz gibi sert kabuklu kuruyemişlerin işlenmesinde her işlem süreci için, ayrı ayrı veya tüm bir hat için çözümler sunmaktadır. Tüm işlem süreçlerinde otomasyon ve ileri teknoloji içeren makineleri sayesinde; enerji tasarrufu, ürün kaybının giderilmesi ve bakım masraflarının düşmesi ile birlikte işletme maliyetlerini azaltmaktadır. Entegre tesislerin sterilizasyon, pastörizasyon, kıyma ve ezme hatları için tercih ettikleri bir markadır.
Boyut Küçültme ve Ezme
Bühler Barth FineGrind değirmeni fındık ve kakao ezme üretim sürecinin son aşamasında kullanılır. Makine içerisinde bulunan kol karıştırıcılar yardımıyla öğütme topları 20 ila 60µm a kadar inceltme işlemi sağlamaktadır.
Buhler SCS makinası fındık , kakao gibi ürünlerin boyutunu küçültmek için kullanılır.İşlenmiş ve gerekli incelik derecesine bağlı olarak, üretilen iş kapasitesi 500 ve 1000 kg/h arasında değişmektedir.70 ila 120 µm a kadar küçültme işlemi sağlamaktadır.