Değirmencilik alanında 160 yılı aşkın süredir çalışıyoruz ve farklı tahılların farklı şekilde işlenmesi gerektiğini biliyoruz. Bakliyat çok yönlüdür, sürdürülebilirdir ve protein gibi önemli besinler açısından zengindir. Bu nedenle, çok çeşitli gıdalara ve yemlere işlenebilen değerli bileşenlerdir.
Ayrıca bütün bakliyatları parçalardan ayırabilen veya kabuklu bakliyatları kabuksuz olanlardan ayırabilen optik ayıklayıcılarımız da mevcuttur.
- NOHUT
- FASULYE
- BARBUNYA
- BAKLA
- BEZELYE
- BÖRÜLCE
- SOYA FASULYESİ
- YEŞİL MERCİMEK
- KIRMIZI MERCİMEK
- SARI MERCİMEK
- MAŞ FASULYE
- YONCA
- KEÇİBOYNUZU
- MISIR
- CHİA
- KİNOA
- FİRİK
- GREÇKA
- KARABUĞDAY